Bezorgkosten & levertijd.

Tijdens het plaatsen van uw order kunt u kiezen voor betalen met IDEAL, Creditcard, Bancontact, SofortBanking,  Giropay dit verloopt allemaal via de betaaldienst van mollie. Levering vindt plaats door het vervoersbedrijf PostNL enDHL

Pakketten worden zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden.

Het kan voorkomen dat een model (tijdelijk) niet leverbaar is en onverhoopt nog wel op onze site aanwezig is. Wij doen onze uiterste best dit te voorkomen maar mocht dit gebeuren ontvangt u hierover een mail van ons. We zoeken dan een passende oplossing.

Nederland gratis verzonden vanaf € 150,00

België gratis verzonden vanaf € 200,00

Duitsland gratis verzonden vanaf € 200,00

Frankrijk gratis verzonden vanaf € 200,00

Vandaag besteld binnen 3 dagen in huis betreft werkdagen en dat de vervoerder geen achterstanden heeft met bezorgen door drukte.

Dit termijn geldt alleen voor Nederland, buitenlandse zendingen zijn gemiddeld langer onderweg. 

 

 

Track & Trace – volg uw pakket

Bij iedere bestelling ontvangt u een track & tracé nummer. Met dit nummer kunt u op de site van PostNL uw pakket volgen. Pakketten worden vaak ’s avonds verwerkt. Hierdoor kan het voorkomen dat uw track & tracé nog niet actief is. U kunt de status in dit geval op een later tijdstip nogmaals controleren. Wanneer u uw pakket na 3 dagen nog niet heeft ontvangen, dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen.

 

 

Retourneren

Mocht er een reden zijn om een artikel te retourneren neemt u in dat geval altijd eerst contact met ons op via info@cnhtoysandmore.com of telefonisch op 06-27828454

Bij een onverhoopt verkeerd geleverd model zijn de retourkosten voor ons. In andere gevallen wordt in overleg gekeken naar een oplossing.

 

Verpakkingen

Al onze pakketten worden met zorg ingepakt om geen schade op te lopen, indien een levering niet in goede staat wordt ontvangen dient men er foto's van te maken en die te tonen en toesturen naar CNH TOYS. Het pakket dient in de originele verpakking te worden terug gestuurd na overleg met CNH TOYS.

Zodra de retour zending is ontvangen wordt deze nagekeken en bij gebreken wordt een nieuw artikel verstuurd, de porto kosten zijn in aanvang voor de koper, indien blijkt dat het geleverde inderdaad kapot is worden de portokosten vergoed.